6 de juny del 2012

05/05/2012 - Campionat de Catalunya de rogaining, Cursa Solidàira Pro-Burkina

Sortida de la Rogaining Popular.

Una altra vegada toca matinar. Avui, per sort, em quedaré prop de casa. A Vilassar de Dalt participo en la Rogaining Popular que monta, junt amb el Campionat de Catalunya de rogaining, el club Farra-O.

Com que la Txell pertany al Farra i està liada organitzant la cursa, faig equip amb la Iol i ens diem: Onstic?. 

Passem per inscripcions i xerrem una mica amb la Txell, que tot i l’estress de la feina, ens dedica uns momentets per explicar-nos quatre coses. Recollim dorsals i fem temps xerrant amb l’Ester, en Jordi i uns quants coneguts més.

S’apropa l’hora de la sortida i passem a la secció d’aïllament. Allà ens donen el mapa i tenim uns 15 minuts per consultar-lo i planejar l’estratègia abans no començi la cursa.

Es dóna la sortida i amb part de les fites i el recorregut ja planejat sobre el mapa, ens posem en funcionament. Per marcar les dues primeres fites hem de fer cua, però poc a poc la gent es va disgregant i passada una estona ja anem sols. Avançem més ràpid del que els dos esperàvem. O estem tenint molta sort o ,almenys en aquesta cursa, l’orientació la portem força bé i anem trobant totes les fites que ens havíem proposat. De fet, quan ja hem marcat totes les que pensàvem que marcaríem encara tenim per davant una hora de cursa. Decidim anar a buscar una fita que, encara que lluny, no sembla massa complicada de trobar. La marquem i de tornada encara en busquem una altra. Aquesta última s’ens posa difícil i mentre passa el temps no som capaços de trobar-la. No volem arriscar i abandonem la cerca. Baixem corrents fins a l’arribada. Quan travessem l’arc encara queden 20 minuts per tancar la cursa.

Possiblement podríem haver-ho fet molt millor i marcar alguna fita més o allargar el recorregut, però hem après una mica més d’orientació, hem estat corrent per la muntanya i sobretot, ens hem divertit. Aquest és el premi!!!

2 comentaris:

Pekas ha dit...

Digues que si.. un bon premi...
;-)))

Ayyssssss,,, aixó de l'orientació.. que n'es de "desorientant".. ;-)))

salva ha dit...

Jejejeje Pekas, abans sense fer orientació no em perdia tant i funcionava més per instint!!

Fins ara