22 de novembre de 2012

18/11/2012 - III Rogaine Serra del Corredor

Fran, Pere, Sebas, Núria, Jordi, Jaume, Salva...nomès uns quants de tots els que vem participar.

Un altre diumenge que toca matinar. En Jaume em passa a recollir, passem a buscar en Pere i pujem cap a Dosrius on ja ens està esperant en Jordi, el meu company d’equip. Participem en la III Rogaine Serra del Corredor que monta el Club Esportiu d’Orientació Oros.

Fem inscripció, ens preparem ràpidament i ja entrem a la zona d’aïllament on ens trobem a uns quants coneguts més. Fa fred, plou i no sembla que el dia vagi a millorar molt. Xerrem una estoneta i de seguida ens reparteixen el mapa. Amb en Jordi ens posem a traçar la nostra estratègia. Els dos estem d’acord en l’itinerari a seguir, encara que davant dels dubtes el deixo a triar a ell, que per això te molta més experiència que jo en aquestes probes.

Sortida.

Ens desitgem sort amb la resta de coneguts que hi participem i sortim a la carrera cap a la primera fita triada. Al poc de sortir la pluja ens dona una treva i fins i tot hem de parar un moment per treure’ns algo de roba, comencem a entrar en calor. Trobem la fita i seguim trobant-ne d’altres a mida que anem seguint l’itinerari triat. Els dos portem mapa i encara que en Jordi porta la veu cantant jo vaig comprovant que de moment també vaig encertant la situació de les fites.

Van passant les hores i començo a sentir el cansament. Cada vegada em perdo més mirant el mapa i m’he de fiar més d’en Jordi que va fresc com una rosa. Passades les 4 hores fem una parada tècnica i sobre el mapa triem la millor manera de començar amb la tornada. Mengem una mica i tornem una altre vegada a trotar muntanya amunt i avall en busca de les següents fites. Sobre les 4:30 les cames em comencen a avisar de que no volen seguir i necessito pendre un gel de glucosa per poder tirar. En molt poca estona ja torno a estar bastant millor i encara que amb les cames força tocadetes i que soc incapaç de veure res sobre el mapa puc seguir el ritme d’en Jordi. Finalment, 5:50 h. després de pendre la sortida, arribem a la línia de meta.

Al poc d’arribar ens trobem amb en Jaume i en Pere. Xerro amb en Fran i també paro un moment a saludar a en Hamlou, Rafa i Ciro (als que coneixeré després) i segueixo trobant gent. Em despedeixo d’en Jordi que torna cap a casa i marxo a fer una dutxa que encara que amb aigua freda, s’agraeix bastant. Al sortir, espero en Jaume i anem cap a la zona on serveixen el dinar.

Allà  tinc el regal de trobar-me la Txell, que ens ha vingut a saludar a tots i portar-me plat i got per poder recollir el dinar.

Dinem tots plegats, Txell, Jaume, Hamlou, Rafa, Ciro.Fem dutxeta i anem saludant i xerrant amb una pila d’amics i coneguts.

Enllestit l’àpat i com que el fred no fa que sigui molt agradable allargar el dia, decidim tornar cap a casa a descansar una miqueta.

Estic rebentat, m’ho he passat genial, he gaudit d’un gran company i he conegut gent nova i molt maca...un gran dia!!. 

2 comentaris:

Pekas ha dit...

nano.. nano.. quines cames s'he te estan possant.. quins camots.. !!!
:-)
A seguir disfrutant de la vida... sense presses.. sense rumb.. ;-)

Salut i muntanyes.. !!!

salva ha dit...

Pekas!!! Hola company!!!

La foto enganya, les cames segueixen sent dos escuradents

Una abraçada molt forta

Fins ara